De beste symaskinene til klær og redesign i 2021?

Når du skal kjøpe en symaskin til å sy klær og redesign, så er det viktig at du velger riktig symaskin. Går du hen og kjøper det første og det beste du finner, så kommer du sannsynligvis veldig langt, men det er likevel smart å tenke på hva du skal bruke den til og hvor mye du tenker å sy. Vi skal derfor se på de beste symaskinene for klær og redesign som du kan kjøpe i 2021, og litt hva du bør tenke på før du handler.

Dette er de beste symaskinene du kan kjøpe for klær og redesign

Dette er de beste symaskinene til å sy klær og redesign i 2021

Dette er de beste symaskinenkjøpene du kan gjøre i år. Les videre for mer utfyllende beskrivelse av hver enkelt symaskin.

Når du skal kjøpe symaskin til å sy klær og redesign, så bør du tenke på en del viktige funksjoner. Det du bør se etter er blant annet funksjoner til å sy knapphull, knapper, glidelås - i tillegg til at maskinen bør være solid og takle kraftige tekstiler som for eksempel denim. Veldig mange symaskiner har alle disse funksjonene, men kvaliteten kan variere veldig. Les mer i kjøpeguiden vår for mer informasjon.

Nybegynnervennlig og robust symaskin med mye kraft - Janome Easy Jeans 1800

Anbefalt symaskin nybegynner verdens mest populære solgte bra kvalitet robust

Easy Jeans er definitivt den mest populære symaskinen hos Janome, og det er ikke uten grunn at denne også er vår favoritt. Her får du en kraftig og brukervennlig symaskin som kommer med alle de egenskapene og funksjonene du ser etter når du skal sy klær. Her får du 19 sømmer inkludert automatisk ett-trinns knapphullfunksjon, forbedret undertransportør, ekstra høyt trykkfotsløft, opp til 7 mm stingbredde, og mye mer. Denne symaskinen er dessuten sterk, stillegående og bygget for å vare. Easy Jeans er en populær allsidig symaskin som kan det meste og som dessuten er veldig sterk og brukervennlig. Trenger du en robust maskin for å lappe seilduken, sy i plast, jeans eller skinn for praktiske behov, så er Easy Jeans valget for deg.

Les mer og kjøp Janome Easy Jeans 1800.

Avansert og brukervennlig symaskin som passer den erfarne

Janome Embla avansert symaskin til å sy klær og redesign

Dersom du ønsker en mer stillegående, brukervennlig og avansert symaskin takler alt du kan tenke deg av prosjekter. Denne symaskinen er kjent fra TV-programmet Symesterskapet, og har mange funksjoner som gjør det enklere å sy. Blant annet har den EasySet-spolesystem, enhånds nål-i-treder, trådklipp og forbedret SFS Plus undertransportør. Her får du mye for pengene, og en symaskin du vil ha glede av lenge.

Les mer og kjøp Janome Embla.

Den virkelig ambisiøse som ønsker topp komfort

Janome Skyline S5 Kraftig avansert bra symaskin

Hvis du føler deg mer ambisiøs og tenker å investere litt penger i din første symaskin så anbefaler vi på det varmeste at du sjekker ut JanomeSkyline S5. Dette er en ungdommelig symaskin for deg som syr som hobby eller til arbeid. Det du får med Skyline S5 i motsetning til rimeligere maskiner er komfort og presisjon. Her får du stort arbeidsområde, full kontroll på syhastighet, trådkutter, nål opp- og ned-knapp, låsesting, og mye mer. Denne symaskinen har alt du kan ønske deg enten du syr til bryllup, fest, eller skap ta på deg andre store prosjekt. Dersom du bruker mye tid bak symaskinen så er investeringen vell verdt prisen.

Les mer og kjøp Janome Skyline S5.


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post